Zien: Khloé Kardashian valt 18 kilo af en deelt waanzinnige transformatie

Als je bekend staat als 'de mollige Kardashian' is het extra moeilijk om je levensstijl te veranderen. Maar Khloé...

Als je bekend staat als ‘de mollige Kardashian’ is het extra moeilijk om je levensstijl te veranderen. Maar Khloé Kardashian slaat keihard terug. De realityster is de afgelopen jaren 18 kilo afgevallen en deelt haar waanzinnige transformatie. 

“Als je me vijf jaar geleden had gevraagd of ik ooit dol zal zijn op fitness en gezond eten. Of ik een inspiratiebron zal zijn voor anderen, dat ik ze een duwtje in de goede richting kon geven. Dan had ik je in je gezicht uitgelachen,” schrijft de glamourpoes op Instagram. “Ik? De mollige? Echt niet!” Maar in vijf jaar is er veel gebeurd. Nu kan ze haar leven echter niet meer voorstellen zonder sporten en gezond eten. 

De Kardashian telg deelt een foto waarop haar waanzinnige transformatie goed te zien is. Khloé zegt dat ze door haar nieuwe levensstijl niet alleen lekkerder in haar vel zit, maar dat het haar ook helpt om door moeilijke tijden heen te komen. Zo scheidde ze van Lamar Odom en moest ze dealen met zijn drugs- en alcoholverslaving. 

Khloé gebruikt haar eigen verhaal ter inspiratie van een nieuw programma. Deze week wordt de eerste aflevering van haar eigen tv-programma Revenge Body uitgezonden in Amerika, waarin ze mensen volgt en inspireert tijdens het afvallen. De diva is in ieder geval een goed rolmodel voor de deelnemers. Khloé ziet er fantastisch uit! 

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws