Gaat prinses Madeleine ooit nog terug naar Londen?

Prinses Madeleine van Zweden is inmiddels alweer bijna een maand in Zweden. De vraag is wanneer en of ze zich weer bij h...

Prinses Madeleine van Zweden is inmiddels alweer bijna een maand in Zweden. De vraag is wanneer en of ze zich weer bij haar man Chris O’Neill in Londen zal voegen.

Het is geen groot geheim dat de prinses verknocht is aan haar vaderland en het liefst zou zien dat haar kinderen prinses Leonore (2) en prins Nicolas (1) daar zouden opgroeien. Haar echtgenoot Chris O’Neill (hij loopt hier voor haar) heeft echter altijd een titel geweigerd. Een bestaan als fulltime royal ziet hij niet zitten, hij wil gewoon zijn bedrijf in Londen blijven bestieren.

Dat levert veel gependel op tussen de Engelse hoofdstad en Stockholm, want Madeleine grijpt elke kans aan om bij haar ouders, zus en broer te zijn. Zo was ze al op 10 december bij de uitreiking van de Nobelprijzen in Stockholm. En bleef daar ook voor de kerst. 

Op wintersport

© Kungahuset

Verwacht werd dat Madeleine daarna met Leonore en Nicolas zou terugkeren naar Engeland om daar nieuwjaar te vieren met vrienden en de familie van Chris. Maar toen werd haar moeder koningin Silvia onverwachts opgenomen net een stevige griep en wilde ze bij haar moeder in de buurt blijven. De koningin knapte vrij snel op en kon daarom gewoon op vakantie naar Zwitserland. 

Madeleine mee!

In plaats van het vliegtuig naar Londen te nemen, voegde Madeleine zich met haar kinderen bij haar ouders in de Zwitserse Alpen, onder het mom dat ze haar moedertje een beetje in de gaten wil houden. Alsof die daar geen personeel voor heeft. En alsof lekker rustig uitzieken erin zit met twee kleinkinderen over de vloer. Chris is inmiddels allang weer in Londen, wat de vertrouwde geruchten voedt dat het toch niet helemaal lekker zit tussen hem en Madeleine.

Lees ook:

Openingsbeeld © Pascal Le Segretain / Getty Images

Laatste nieuws