Deze borstel helpt je aan de meest glanzende lokken

Gebruik jij haarmaskers en serums maar blijven je lokken wat dof? Geloof het of niet, maar het kan echt aan de haarborst...

Lees ook

Gebruik jij haarmaskers en serums maar blijven je lokken wat dof? Geloof het of niet, maar het kan echt aan de haarborstel liggen die je gebruikt.

Een borstel is een borstel, zou je denken, maar think again. De juiste kan ervoor zorgen dat je haar gezonder en glanzend blijft, mits je de goede borsteltechniek gebruikt. Vind je het lastig? De nieuwe Kérastase Hair Coach is je reddende engel. Deze borstel is gelinkt aan een app op je smartphone die je helpt efficiënter en beter met je haar om te gaan. Met elkaar meten ze de kwaliteit van je haar en vertellen ze je hoe je de lokken moet borstelen. De gadget beoordeelt je haar op gespleten haarpunten, beschadiging en hoe droog het is. Aan de hand daarvan vertelt-ie je bijvoorbeeld hoelang je moet borstelen.

Daarnaast bevat de borstel een sensor die meet hoe hard jij je haar borstelt, en zal de app je op zijn beurt feedback geven. Je komt er daardoor achter hoe gezond je haar is en wat je moet doen voor glanzender haar. De borstel van Withings in samenwerking met L’Oréal zal naar verluidt zo’n 200 dollar gaan kosten en later dit jaar uitkomen. Kun jij nog wachten?

Lees ook:

Beeld: iStock Bron: Marieclaire.nl

Laatste nieuws

Zie ook