BFF van Yolanthe: ‘Yo trakteert in een sterrenrestaurant, de wokkies doe ik’

Hartsvriendin aan het woord! Zangeres en dj Jennifer Cooke (30) geeft als eerste een inkijkje in haar bijzondere vriends...

Hartsvriendin aan het woord! Zangeres en dj Jennifer Cooke (30) geeft als eerste een inkijkje in haar bijzondere vriendschap. Ze deelt al vijftien jaar lief en leed met Yolanthe Sneijder-Cabau (31). De BFF’s zien elkaar wanneer ze kunnen, en altijd langer dan gepland. “Ik bleef twee maanden logeren, zo gezellig was het.”

BFF op het eerste gezicht

“Na die eerste ontmoeting hielden we contact via MSN. Yolanthe vroeg of ik een keer naar haar in Hilversum wilde komen. Ik verzon thuis een smoesje, ik mocht nog niet alleen met de trein de stad uit. Yo haalde me op van het station. Ik zou een nachtje logeren, maar ben een week gebleven. Het was alsof ik er een zus bij had, een soulsister.”

Vriendjes

“Yo probeert me aan de man te helpen. En sinds Xess Xava er is, pusht Yolanthe mij enorm om er ook eentje te maken. Ik moet bekennen dat Xess mijn moederinstict enorm aanwakkert, maar eerst een vriend, hoor. Ik ben al een paar jaar single. Wesley is als een broer voor me, hij Whatsappt me meer dan Yolanthe. Als hij in zijn eentje in Nederland is, belt hij me ook op: “Kom, we gaan lekker bij mijn ouders chillen.” Soms nodigt hij me ook uit om naar Istanbul te komen. “Ik mis je, Jen”, zegt hij dan. Yolanthe heeft dan geen idee dat ik de week erop kom logeren. Ik kan me voorstellen dat dit niet in alle huwelijken zou werken, maar Wes en Yo houden enorm van gezelligheid. Toen ze net in Milaan woonden, zou ik er drie weken gaan logeren. Ik ben twee maanden gebleven. Gemiddeld zien we elkaar eens per maand. Soms een paar dagen, soms twee weken.”

Lifestyle

“Het klopt dat Yolanthe en Wesley een luxe leven leiden. (…) Ik vind het niet vanzelfsprekend dat zij altijd de rekening oppakt. Het hangt er ook vanaf, als we in een sterrenrestaurant zitten, betaalt zij. Maar we halen ook graag een wokkie, dat is zes euro. Dan betaal ik.”

Lees het hele interview nu in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: Hélène Wiesenhaan

Laatste nieuws