Het duurste huis van Nederland staat te koop en de vraagprijs is gigantisch

Op zoek naar een nieuwe villa en zou je graag in Amsterdam wonen? Dan weet de Beau Monde redactie wel een mooie plekje w...

Lees ook

Op zoek naar een nieuwe villa en zou je graag in Amsterdam wonen? Dan weet de Beau Monde redactie wel een mooie plekje waar je kunt neerstrijken. Je moet daarvoor wel diep in de buidel tasten, want de stadsvilla aan de Van Eeghenstraat is met een vraagprijs van 18,7 miljoen euro het duurste huis op Funda.

Uiteraard heb je allang een digitaal kijkje kunnen nemen. Weet je nog dat Beau Monde dit artikel schreef? Juist, dat is het statige pand waar we het nu over hebben! In juli legde iemand 11,5 miljoen euro neer voor deze prachtige plek, maar nu heeft de eigenaar er schijnbaar genoeg van. Misschien uitgekeken op de visgraatvloer? Hoe dan ook, het huis is in ieder geval enorm in waarde gestegen en nu hoopt de eigenaar van de villa aan het Vondelpark het pand met 7 miljoen euro winst te verkopen.

Het rode kasteel is ‘uniek in grootte, luxe, ligging en functionaliteit’. In de vijf slaapvertrekken doe je uiteraard je schoonheidsslaapje in stijl – je bent een glamourpoes of je bent het niet – en uiteraard heeft iedere kamer een eigen badkamer. As you do. De trap hoef je overigens nooit meer te nemen, want de lift brengt je zo naar een hogere etage. Chic.

Benieuwd hoe het huis er ook alweer uitziet? Neem hier een kijkje of bekijk de video:

Lees ook:

Beeld: Funda

Laatste nieuws

Zie ook