Zien: Gwen van Poorten lijkt als twee druppels water op hertogin Kate

Werp een blik op BNN-presentatrice Gwen van Poorten en je ziet iets herkenbaars. Beau Monde ziet het ook: ze lijkt harts...

Lees ook

Werp een blik op BNN-presentatrice Gwen van Poorten en je ziet iets herkenbaars. Beau Monde ziet het ook: ze lijkt hartstikke op hertogin Kate! Des te leuker om nu te zien dat Gwen daadwerkelijk in de huid van de toekomstige koningin van Engeland kruipt. Voor Beau Monde verruilt ze even haar stoere Nikes voor de conservatieve hakken van Kate.

De mooie presentatrice en YouTube-vlogger mag voor één dag in de huid van een mooie prinses kruipen. Toch zou het royalty leventje niks voor Gwen van Poorten zijn: “Het lijkt me somber, je ziet nooit dat die prinsessen heel gelukkig zijn.”

© Mike van den Toorn

Zou jij net als een prinses kunnen leven?
“Nee, ik word daar heel rebels van. Als mensen zeggen dat ik iets niet mag of niet kan, dan moet het. Bij Máxima en Kate vraag ik me ook altijd af: hoe verliefd ben je, wil je dat leven aankunnen? Het lijkt me heel somber. Je ziet ze vaak bij congressen of bij liefdadigheidsevenementen in prachtige jurken, maar je ziet nooit dat ze heel gelukkig zijn.”

© Mike van den Toorn

Ben je iemand die prinsessengedrag kan vertonen?
“Ja, maar niet op een negatieve manier. Ik vind het leuk om me soms een prinses te voelen en daar moet je zelf voor zorgen; jezelf lekker vertroetelen. Mijn dagelijkse leven is niet zo luxe, bij de programma’s die ik maak trek je eerder Nikes aan dan hakken. Toch is het extra fijn om in mijn vrije tijd of bij een fotoshoot lekker in de watten gelegd te worden.”

Lees het hele interview in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook