Zo zag Madonna er 15 jaar geleden uit

Met een imposante carrière waar je U tegen zegt (ze wordt niet voor niets Queen of Pop genoemd) en de titel succe...

Lees ook

Met een imposante carrière waar je U tegen zegt (ze wordt niet voor niets Queen of Pop genoemd) en de titel succesvolste soloartiest op zak draait Madonna al jaren goed mee in de showbizz. In 1983 had ze haar eerste platencontract al op zak en al snel werd haar imago gevormd. Laten we eens teruggaan naar de jaren daarna. Hoe zag Madonna – nu 58 – er 15 jaar geleden uit rond de periode dat ze dát omstreden optreden gaf tijdens de MTV Video Music Awards?

Voor een vrouw van 58 ziet Madonna er waanzinnig uit. Ze is ongetwijfeld een stuk fitter dan de gemiddelde vrouw van haar leeftijd en ze doet nog altijd haar best om er goed uit te zien. Madonna lijkt moeder natuur wel een handje te helpen (haar wangen en lippen lijken bijvoorbeeld een stuk voller dan 15 jaar geleden) en haar voorhoofd lijkt eeuwig glad te blijven, maar dat betekent niet dat ze verder niet is veranderd. Zo is haar imago én look de afgelopen 15 jaar drastisch veranderd.

Waar ze 15 jaar geleden voor een kuis pakje in een vale beige tint naar een event ging, pakt de superster nu uit. Lingerie on show? Geen probleem. Madonna ademt in tegenstelling tot jaren geleden nu écht sexyness en haar omstreden optreden tijdens de awardshow van MTV heeft daar zeker bij geholpen. Als iemand zichzelf kan rebranden, dan is het deze diva wel. En eerlijk: met meer dan 300 miljoen verkochte records op haar naam kun je het haar niet kwalijk nemen. Voor iemand die drie decennia meedraait in de muziekwereld weet ze in ieder geval wel een hot topic te blijven.

Madonna toen

© Getty Images

Madonna nu

© Getty Images

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook