Zóveel kostte Máxima’s garderobe in 2016

Goedemorgen, het moge duidelijk zijn dat het nogal wat kost als je titel koningin van Nederland is. Onze Máxima m...

Lees ook

Goedemorgen, het moge duidelijk zijn dat het nogal wat kost als je titel koningin van Nederland is. Onze Máxima mag dan één van de best geklede vrouwen ter wereld zijn – en da’s geheel terecht -, dat het flink geld kost blijkt maar weer. Zo zou haar garderobe in 2016 alleen al 200.000 euro hebben gekost. Je zou je er bijna in verslikken.

Kijk, we snappen het heus wel. Op de Beau Monde redactie houden we ook van de luxe dingen des levens. Liever Saint Laurent pumps die jaren meegaan dan een paar van €50 waar je het slechts twee avonden op volhoudt. En natuurlijk is het begrijpelijk dat je als koningin van Nederland jezelf graag hult in de prachtige kleding van Valentino en Jan Taminiau. Maar dat we hier over flinke bedragen praten blijkt: volgens kenners praten we hier over een bedrag van meer dan twee ton. Zo kostte de Tom Ford avondjurk die ze in Parijs droeg zo’n €8.600 en zou de zijden Valentino creatie €10.000 waard zijn. Om over de haute couture nog maar te zwijgen.

Voor de gemiddelde Nederlander zijn deze bedragen even slikken. Ach, nu maar hopen dat ze een deel van haar aanwinsten gratis kreeg…

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook