Chantal Janzen deelt een lastig moment dat herkenbaar is voor iedere moeder

Genieten, dat is wat Chantal Janzen lijkt te doen op vakantie met haar gezin. Voor de kerst besloten ze om Nederland te...

Lees ook

Genieten, dat is wat Chantal Janzen lijkt te doen op vakantie met haar gezin. Voor de kerst besloten ze om Nederland te verlaten voor een tropisch oord. En gelijk heeft ze. Toch kan ze het niet laten om vol weemoed terug te kijken op vorig jaar. Zoon James is bijna 8 jaar en lijkt nu écht een grote jongen te worden.

In 2009 beviel alleskunner Chantal van haar James. Het is het eerste kindje van Chantal met haar man Marco en we kunnen wel stellen dat de tijd vliegt voor haar. Op Instagram deelt ze namelijk een lief kiekje mét vertederende tekst die veel moeders herkennen. Want nu James bijna de 8 jaar aantikt krijgt hij toch andere behoeftes en dat blijkt vooral tijdens de vakantie.

Waar Chantal vorig jaar tot in den treure (of in eigen woorden: met frisse tegenzin) het zwembad inging om haar zoon te vermaken, is zij nu degene die verlangt naar die momenten. James zoekt nu namelijk veel liever de rust op met een boekje. Op Instagram schrijft ze: “Vorig jaar zaten we nog met frisse tegenzin de godganse dag met hem in ’t zwembad, met zo’n voortdurend uit mekaar vallend lego poppetje te klooien. En hij maar jammeren als ik éven 5 minuten op ’n bedje wilde liggen. Nu wil hij steeds vaker ‘even rustig een boek lezen’. En ik zit vanaf mn bedje naar ‘m te kijken. Stiekem te jammeren dat legopoppetjes wèl klein blijven.” 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook