Lief! Charly Luske en zoon lijken zoveel op elkaar dat je bijna geen verschil ziet

Oh, wat is zanger Charly Luske trots! Samen met zijn vrouw Tanja Jess heeft hij twee kinderen, namelijk Bobby Lee Carlss...

Lees ook

Oh, wat is zanger Charly Luske trots! Samen met zijn vrouw Tanja Jess heeft hij twee kinderen, namelijk Bobby Lee Carlsson en Billy Charles Jovan. En vooral laatstgenoemde lijkt ontzettend op zijn vader toen hij dezelfde leeftijd was. Dat deelt Charly maar al te graag met de rest van de wereld.

Hoewel Charly zijn kids voornamelijk buiten de spotlights houdt, kon hij het niet laten om met iedereen mee te delen hoe zijn zoon Billy op hem lijkt. Het valt hem (en ongetwijfeld de rest van de familie) op dat Billy als twee druppels water op zijn vader lijkt en ja, daar word je als vader natuurlijk hartstikke trots van.

Om te laten zien hoeveel de twee mannen op elkaar lijken heeft Charly een collage gemaakt. Links zie je Billy en profiel en rechts Charly. Kijk even naar de neus, ogen, wenkbrauwen en de mond… De twee zijn inderdaad bijna niet van elkaar te onderscheiden! Billy wordt ongetwijfeld even knap als zijn good looking vader. Kijk maar:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook