Binnenkijken bij: de voormalige liefdesvilla van Adam Curry & Patricia Paay

De levens van Adam Curry en Patricia Paay zien er nu totaal anders uit dan toen we ze leerden kennen in de reallife...

Lees ook

De levens van Adam Curry en Patricia Paay zien er nu totaal anders uit dan toen we ze leerden kennen in de reallifesoap The Adams Family. Destijds vormde het voormalige glamourkoppel een gelukkig gezinnetje met dochter Christina en woonden ze in een miljoenenvilla in België. 

De gigantische kasteelhoeve is niet snel te vergeten. De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 575 vierkante meter en er zijn in totaal zes slaapkamers en drie badkamers. Een ware keukenprinses kan zich flink uitleven in de luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Op het landgoed van zes hectare kom je volledig tot rust. 

Adam heeft heel wat tijd doorgebracht in het café dat zich in de kasteelhoeve begeeft – inclusief eigen toilet en zithoek. Er is ook een eigen bar, terras en jacuzzi. Parkeren is geen probleem, er zijn maar liefst drie garages én een landingsplaats voor een helikopter. Frappant: Patricia’s huidige schoonouders hebben de kasteelhoeve destijds overgekocht en afgelopen november voor een paar miljoen. 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook