Gordon gaat een andere fase van zijn leven in

Gordon staat in de showbizz bekend als een heuse levensgenieter. Geen feestje of man is hem ooit te veel geweest. Tot hi...

Gordon staat in de showbizz bekend als een heuse levensgenieter. Geen feestje of man is hem ooit te veel geweest. Tot hij bijna de vijftig aantikt. Met het te koop zetten van zijn beruchte partyvilla in Blaricum, sluit hij ook een fase in zijn leven af. “Ik kijk nu anders naar rijkdom,” zegt Gordon in de nieuwe Beau Monde. 

“Ik zal nooit vergeten dat ik mijn eerste geld door de kamer in de lucht heb gegooid met Patrick (ex-vriend, red.). Op dat moment had ik niet eens een bankrekening. Het lag gewoon bij mij thuis. Die roem en rijkdom kreeg ik ineens”, zegt de 48-jarige BN’er. Maar dat is nu anders. Hij neemt wat hij meemaakt of bezit niet zo maar voor lief. “Ik ben bijna vijftig en ga een andere fase van mijn leven in. In Amsterdam en hopelijk ook in het buitenland.”

Gordon heeft een appartement in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat gekocht, maar wil ook nog iets groters kopen in de hoofdstad. “Nee, niet zo groot als dit. Toen ik hier kwam wonen, wilde ik die ruimte. Maar ik ben nu zoveel jaar verder. Rustiger geworden,” vertelt hij. “Geen grote villa meer, geen groen, alleen steen om me heen. Het is tijd om verder te gaan. Maar ik heb altijd mijn herinneringen nog.” 

Het volledige interview met Gordon lees je in de nieuwe Beau Monde. Vanaf woensdag in de winkel of hier te bestellen. 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws