Zien: prinses Estelle op de step!

De Zweedse royals hebben nog even vakantie. En wat doe je dan als kroonprinses en moeder van twee kinderen? Je gaat de u...

Lees ook

De Zweedse royals hebben nog even vakantie. En wat doe je dan als kroonprinses en moeder van twee kinderen? Je gaat de uitverkoop in.

Prins Daniel liep in het centrum van Stockholm als professioneel echtgenoot achter de kinderwagen met daarin prins Oscar. Prinses Estelle (4) zorgde zelf dat ze het leuk had, met een enorme muts op haar hoofd, druk bezig met haar step. En wat beveiliging er achter aan, om haar eventueel op te rapen. Het gezin heeft nog ruim vakantie: Daniels eerste officiële afspraak is pas op 16 januari, Victoria heeft de hele maand niets in de paleisagenda staan. 

 

Zweden in het zuiden

Prins Carl-Philip en prinses Sofia hebben voor hun laatste vrije dagen de zon van Zuid-Afrika opgezocht, samen met hun zoontje prins Alexander. Voor Sofia is het vermoedelijk tegelijk ook een werkbezoek. Ze richtte samen met een vriendin Project Playground op dat in Zuid-Afrika kinderen meer kansen wil geven en is nog altijd bij de stichting betrokken.

Lees ook: 

Openingsbeeld © Jonas Ekstromer / ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook