Zo ziet de ‘vergeten’ dochter van André Hazes eruit

Dat André Hazes altijd voortleeft mag duidelijk zijn. De muziek van de volkszanger wordt nog altijd gedraaid, maa...

Dat André Hazes altijd voortleeft mag duidelijk zijn. De muziek van de volkszanger wordt nog altijd gedraaid, maar ook zijn familienaam wordt doorgegeven. Monique Westenberg heeft zijn kleinzoon en naamgenoot André op de wereld gezet. Zowel André jr. en Roxeanne treden op met zijn nummers. Maar wat veel mensen vergeten, is dat de volkszanger nog twee kinderen heeft. 

André jr. en Roxeanne staan in de spotlights, maar André’s andere twee kinderen leiden een anoniem bestaan. Met zijn eerste vrouw Annie heeft hij dochter Nathalie, met tweede vrouw Ellen heeft hij zoon Melvin. Dochter Nathalie is inmiddels 42 jaar. Ze heeft geen contact met haar halfbroers en zus, en had ook slecht contact met haar vader.

In mei vorig jaar zocht Nathalie de media op en verbrak zij na jaren de stilte. In weekblad Privé deed zij haar verhaal en gaf ze aan dat ze haar halfbroertje André jr. heel graag zou willen zien. Ze heeft hem slechts een keer gezien, vlak voordat hun vader overleed. Maar André jr. gaf destijds aan geen behoefte aan contact te hebben. 

Het valt niet te ontkennen, Nathalie lijkt als twee druppels water op haar vader! 

Alleen nog bij Melvin en dan heb ik volgens mij voor/met de hele Hazes clan gezongen foto: Nathalie Andre’s 1ste kind pic.twitter.com/HV9NFJv5Vg

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws