Ruben Nicolai: “Ik ben niet schitterend om naar te kijken”

Ruben Nicolai heeft betoverende blauwe ogen, is zeer succesvol als presentator en hij maakt iedereen aan het lachen met...

Lees ook

Ruben Nicolai heeft betoverende blauwe ogen, is zeer succesvol als presentator en hij maakt iedereen aan het lachen met zijn scherpe humor. De BN’er is een van de meest felbegeerde vrijgezellen van ons land, maar hij blijft bescheiden. “Ik vind mijzelf heus de moeite waard, maar ik ben niet schitterend om naar te kijken.” 

De vader van twee stond met recht in Beau Monde’s rubriek Man of Style. Maar de presentator is ondanks zijn succes niet verwaand geworden. “Ik ben al lang blij dat deze Beau Monde rubriek niet ‘de mooie mannen rubriek’ of iets dergelijks heet,” zegt Ruben in de nieuwe Beau Monde. “Dat je daar dan vrijwillig in zou staan en daarmee de titel beaamt, vre-se-lijk.”

Ruben voelt zich niet vaak mooi, maar als hij een mooi moment moet kiezen dan gaat hij voor een fotoshoot voor het tijdschrift Linda waarvoor hij een tijdlang producties maakte met Ruben van der Meer. “Anderhalf uur visagie en een half uur styling verder was ik dan bijvoorbeeld een operazangeres of een automonteur. Ruben en ik vonden het leuk na die fotoshoot ‘in character’ te blijven en omringende kantoren binnen te stappen. Mooi vond ik dat.” Voor de rest houdt de BN’er zijn motto ‘Doe maar bescheiden, dan doe je al arrogant genoeg’ aan. 

Het volledige diepte-interview met Ruben Nicolai over onder andere zijn zwakste plek lees je in de nieuwe Beau Monde. Vanaf woensdag in de winkel of hier te bestellen. 

Lees ook:

Beeld: Bop Mulder

Laatste nieuws

Zie ook