Nance onderging in het geheim een grote buikwandcorrectie

Nance Coolen heeft erg moeten wennen aan haar bekendheid. De blondine vindt het lastig dat iedereen altijd alles van BN'...

Lees ook

Nance Coolen heeft erg moeten wennen aan haar bekendheid. De blondine vindt het lastig dat iedereen altijd alles van BN’ers willen weten. Haar ontslag bij RTL werd breed uitgemeten in de media, maar één geheim heeft ze jarenlang verborgen kunnen houden. “Drie jaar geleden heb ik een grote buikwandcorrectie ondergaan. Dat weet niemand,” zegt de presentatrice in de nieuwe Beau Monde. 

De presentatrice wilde graag van haar zwangerschapsbuikje af. “Mijn buikspieren waren na de zwangerschap gespleten, ik had een buikje, hoe vaak ik ook sportte. Dat wilde ik niet meer. Ik heb ook mijn kalkoennekje laten verwijderen, dat zit bij ons echt in de familie,” vertelt Nance. Ze heeft de plastische ingreep tot haar verbazing drie jaar lang geheim kunnen houden. “Ik lag in het ziekenhuis met drie andere dames op een zaaltje. Niemand heeft het doorverteld of de bladen gebeld. Ik vertel het nu zelf ook voor het eerst. Ik was er nog niet klaar voor om dit met de wereld te delen en ik vind het nog steeds een beetje spannend.” 

De BN’er schaamt zich niet voor haar buikwandcorrectie. Ze voelt zich voor het eerst mooi. “Pas nu kan ik naar mezelf in de spiegel kijken en zeggen: ‘Je bent een mooie vrouw’. Nu pas ja.” Nance is geen vaste klant van de plastisch chirurg te worden, botox en fillers vindt ze te eng. “En ik geniet van een lachrimpeltje bij mijn ogen, want ik vind het leuk om op natuurlijke manier oud te worden. Nu nog wel, haha. Ik weet niet hoe ik daar over vijf jaar tegenaan kijk,” aldus Nance. 

Het volledige interview met Nance lees je in de nieuwe Beau Monde. Vanaf woensdag in de winkel of hier te bestellen. 

Lees ook:

Beeld: Dario & Misja

 

Laatste nieuws

Zie ook