Het jaar van de Windsors, in heerlijke foto’s

Koningin Elizabeth van Engeland heeft een veelbewogen 2016 achter de rug. Negentig worden is niet niks, dat het hele jaa...

Lees ook

Koningin Elizabeth van Engeland heeft een veelbewogen 2016 achter de rug. Negentig worden is niet niks, dat het hele jaar door moeten vieren redelijk uitputtend voor een krasse dame die niet zo van toestanden houdt. 

Maar er waren ook reasons to be cheerful. Zoals de eerste stapjes van prinses Charlotte. Talloze succesvolle Royal Tours in het buitenland, waar ze vaardig vertegenwoordigd werd door Charles en Camilla, William en Kate en Harry. En de kalme paardrijritjes waar de Queen zichzelf op trakteerde. Al biechtte ze op een ‘mooi weer rijder’ te zijn geworden: “Ik word liever niet meer koud en nat.” Op de valreep van het jaar werd Hare Majesteit op Twitter nog even doodverklaard, maar dat bleek gelukkig een hoax te zijn. De Queen is nog springlevend en om de pluralis majestatis te spreken: “Wij hebben veel zin in 2017.” Hieronder blikt The Royal Family terug op een in alle opzichten vrolijk jaar:  

Lees ook:

Openingsbeeld © Mary McCartney / Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook