Dit is de onbekende broer van Johnny de Mol

Dacht jij dat Johnny de Mol enig kind was? Dan heb je het fout! Hij mag dan de enige zoon van John de Mol zijn, zijn moe...

Dacht jij dat Johnny de Mol enig kind was? Dan heb je het fout! Hij mag dan de enige zoon van John de Mol zijn, zijn moeder Willeke Alberti heeft maar liefst drie kinderen. Johnny is de middelste van de drie, en zijn jongere broertje wil jij vast even zien!

In 1965 trouwde moeder Willeke met basgitarist Joop Oonk. Met hem kreeg ze dochter Danielle Oonk. Het huwelijk hield niet stand, en Willeke hertrouwde in 1976 met John de Mol. In 1979 werd de kleine Johnny de Mol geboren. Het huwelijk strandde in 1980 en Willeke hervond de liefde bij voetballer Søren Lerby, met wie ze van 1983 tot en met 1996 getrouwd was. Met hem kreeg ze in 1983 zoon Kaj Lerby.

Kaj is inmiddels 33 jaar oud en heeft een gezin. Samen met zijn vrouw Hannah heeft hij zoontje Finn (4) en dochter Mila (2). Hij is werkzaam in de sportmanagement. Benieuwd hoe Kaj eruit ziet? Je ziet het hieronder en klik hier, hier, hier of hier voor nog meer foto’s.

© ANP

Kaj op links.

Lees ook:

Beeld: ANP Via: Grazia.nl

 

Laatste nieuws