Prins Laurent op bezoek bij koningin Paola, vete voorbij?

Op Koningsdag, nog geen maand geleden, negeerde prins Laurent van België zijn moeder, koningin Paola, nog straal. M...

Lees ook

Op Koningsdag, nog geen maand geleden, negeerde prins Laurent van België zijn moeder, koningin Paola, nog straal. Maar nu Paola in het ziekenhuis ligt, kwam Laurent tot ieders verrassing toch op bezoek.

Dat is opmerkelijk trouw van de prins, want hij ligt hopeloos overhoop met zijn moeder wegens oud zeer en nieuwe onaardigheden. Toen hij in 2014 in coma lag, was Paola zelfs de grote afwezige: die vond haar vakantie destijds belangrijker dan haar doodzieke zoon. Die nu dus een groot gebaar heeft gemaakt door haar op te zoeken met zijn vrouw en kinderen. Paola heeft afgelopen week een ruggenwervel gebroken door een val. Koning Albert wijkt in het ziekenhuis niet van haar bed. Hieronder zie je prins Laurent met prinses Claire en zijn kinderen bij het ziekenhuis.

Koning Filip is met zijn gezin op vakantie, maar onderhoudt een telefonische hotline met zijn moeder. Verwacht wordt dat de koningin over een paar dagen naar huis mag om daar verder te herstellen. Bij dit soort blessures wordt bedrust tegenwoordig afgeraden en een beetje in beweging blijven aanbevolen. Hieronder nogmaals Laurent, cool dat hij zich niet laat kennen.

 

Lees ook: 

Laatste nieuws

Zie ook