Jaar van de break-up: Deze relaties hielden in 2016 geen stand

Ondanks dat 2016 voor veel mensen mooie dingen in petto had, waren er ook genoeg bekende mensen binnen en buiten Nederla...

Lees ook

Ondanks dat 2016 voor veel mensen mooie dingen in petto had, waren er ook genoeg bekende mensen binnen en buiten Nederland die een iets moeilijker jaar achter de rug hebben. Met meer dan vijftig celeb stellen in scheiding voor het einde van november was 2016 absoluut het Jaar van de Break-up. De volgende Nederlandse koppels hielden het niet vol.

Guus Meeuwis en Valérie Gregoire

Ooit schreef hij Het is een nacht voor haar, maar hun huwelijk hield geen stand meer na 14 jaar. Guus ging geen eenzame kerst tegemoet, want hij werd verliefd op zijn stylist Manon Meijers. (Lees hier verder)

Thomas Berge en Myrthe Mylius

Ze mogen dan samen een kind hebben, dat betekent niet dat ze na hun verbroken relatie zich opsluiten in huis. Beiden hadden binnen no time de liefde weer gevonden. (Lees hier verder)

Patricia Paay en Maurice Dix

Patricia had het gezellig met haar toyboy, maar niemand die haar nu zo gelukkig kan maken als haar huidige man Robbert Hinfelaar. Maurice werd dus ingewisseld voor een nieuw blondje. (Lees hier verder)

Mattie Valk en Kirsten Willemstein

Heel Nederland leefde met de radio-dj mee toen Kirsten te vroeg beviel van een tweeling. Maar nadat bleek dat Mattie niet de vader was, had de relatie geen kans van slagen. (Lees hier verder)

Roxeanne Hazes en Nick van Delft

Vijf jaar was Roxeanne samen met de 31-jarige Nick, maar dat het niet meant to be was bleek toen Rox de relatie beëindigde. Al snel vond ze weer het geluk, deze keer bij haar Topnotch-collega Erik. (Lees hier verder)

Benieuwd wie dit jaar (nog meer) verliefd werden? Je leest het hier.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook