De duurste aankoop van: Candy Dulfer

Niets zo fijn als ongegeneerd de garderobe van BN'er vrouwen bekijken. Beau Monde doet het met liefde en vraagt daarbij...

Lees ook

Niets zo fijn als ongegeneerd de garderobe van BN’er vrouwen bekijken. Beau Monde doet het met liefde en vraagt daarbij het designerhemd van het lijf. Voor welke items worden flinke bedragen neergelegd? Deze keer in ‘de duurste aankoop van’: Candy Dulfer.

In de 14e editie van Beau Monde van het huidige jaar schitterde niemand minder dan fashionista in hart en nieren Candy Dulfer voor onze camera’s. We namen een kijkje in haar garderobe en dat was het uitgelezen moment om het één en ander aan de saxofonist te vragen. Ze vertelt ons alles over haar stijl, favoriete shopadresjes én haar duurste aankoop ooit. Vooral dat laatste leverde een mooi antwoord op.

“Ik kocht ooit een leren Dolce & Gabbana-jas voor 1700 euro. Dat was in een tijd dat ik veel geld had en het ook makkelijk uitgaf. Nu zou ik dat niet meer zo snel doen, al verwen ik mezelf soms wel met iets moois. Laatst kocht ik een Chloé-tas, het model ‘Drew‘. De schouderband hangt scheef en is gedraaid. Dulfer, je bent weer stom geweest, denk ik dan, als ik overhaast zo’n grote uitgave doe. Er zijn meisjes die daar drie maanden voor moeten sparen.”

Lees hier het complete interview terug.

Lees ook:

Beeld: Carin Verbruggen voor Beau Monde

Laatste nieuws

Zie ook