Zo woont Leco van Zadelhoff in Amsterdam Oud-Zuid

Goed nieuws voor Beau Monde's beauty director Leco van Zadelhoff, want hij heeft zijn stadsappartement in het prachtige...

Lees ook

Goed nieuws voor Beau Monde’s beauty director Leco van Zadelhoff, want hij heeft zijn stadsappartement in het prachtige Amsterdamse Oud-Zuid met winst verkocht. En dat betekent dat tout nieuwsgierig Nederland digitaal een kijkje kan nemen.

Ruim een jaar geleden deed Leco een bod op het appartement aan de Lairessestraat in Amsterdam en in juni mocht hij eindelijk het huis op zijn naam zetten. Dat het geen verkeerde investering was blijkt nu, want zo vlak voor het einde van 2016 heeft hij het luxe optrekje met winst verkocht. Maar hoe woont onze beauty director?

Decadent, uiteraard. Met een woonoppervlakte van 92 m2 is het prima vertoeven in het Museumkwartier. Het appartement telt onder andere twee slaapkamers en een badkamer en Leco zou Leco niet zijn als zijn kamer geen walk-in-closet zou hebben. Verder heeft het optrekje twee balkons, een luxe keuken en een lift waardoor je meteen voet in het appartement zet. Not bad, not bad at all.

Bekijk hier de foto’s.

Lees ook:

Beeld: Bop Mulder voor Beau Monde

Laatste nieuws

Zie ook