Designer tas met korting kopen? Dat doe je zo!

Wees niet getreurd dat kerst voorbij is, want na de feestdagen weet je hoe laat het is: sale time. De uitverkoop is in v...

Lees ook

Wees niet getreurd dat kerst voorbij is, want na de feestdagen weet je hoe laat het is: sale time. De uitverkoop is in volle gang en dat betekent niet alleen dat je naar hartelust de mooiste items voor een bargain prijs mee naar huis neemt, maar dat dit misschien ook wel hét moment is om toch die designer tas aan te schaffen.

De sale periode is dé periode om je slag te slaan als je het hele seizoen een designer tas op het oog had. Hoewel niet ieder merk aan uitverkoop doet zijn er toch slimme manieren om veel merktassen voor een leuke prijs op de kop te tikken. Wat moet je daarvoor doen? Je moet vooral de juiste adressen weten.

Online shop je nu een goede tas voor een nog betere prijs bij Farfetch, Net-a-Porter of Stylebop. Winkel je liever bij een Nederlandse webshop? Dan hebben de Bijenkorf en Zalando ook aanbiedingen die je meteen je winkelmandje in wil klikken. Verder is het een kwestie van de sale pagina openen of op je favoriete merk zoeken – et voilà. De designer goods (mét korting!) staan voor je op een rij. Wees er wel snel bij, want je bent niet de enige die van een goede koop houdt!

Beau Monde selecteerde alvast een paar redactie favorieten: 

Lees ook:

Beeld: Net-a-Porter

Laatste nieuws

Zie ook