Deze sterren zijn ontzettend afgevallen in 2016

Waar sommigen liever tijdens een event de prosecco en blini's niet aan willen raken, doet de 'normale' BN'er dat w&eacut...

Waar sommigen liever tijdens een event de prosecco en blini’s niet aan willen raken, doet de ‘normale’ BN’er dat wél. Of in het geval van zangeres Rachel Kramer was het na de geboorte van haar dochter moeilijk om de kilo’s er weer af te krijgen. Hoe dan ook, voor de volgende sterren was 2016 een bijzonder jaar. Puur omdat het hen dit jaar is gelukt om van hun overgewicht af te komen.

Het is bijzonder om te zien hoeveel de sterren samen zijn afgevallen. Marc van der Linden viel namelijk maar liefst 81 kilo af en lijkt meer te stralen dan ooit (hoe hij die kilo’s kwijt is geraakt blijft echter Hillywood’s best bewaarde geheim), Bastiaan van Schaik is onherkenbaar na een maagverkleining en ook Sonja Silva (50 kilo lichter) en Rachel Kramer gaan met hun fantastische figuur het nieuwe jaar in. Eén ding is zeker, het was ongetwijfeld niet makkelijk, maar de BN’ers zien er wel hartstikke goed en bovenal gezond uit.

Kijk maar mee:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws