Zó reageerde Damián op de zwangerschap van Estavana

Estavana, Rafael én de familie van beide kanten kunnen hun geluk niet op: de topsporters gaan het gezin uitbreide...

Lees ook

Estavana, Rafael én de familie van beide kanten kunnen hun geluk niet op: de topsporters gaan het gezin uitbreiden en daar is iedereen maar al te blij mee! Het mag dan misschien het eerste kindje zijn van Raf en Estavana samen, maar wat vindt Damián er eigenlijk van dat hij een grote broer wordt?!

Ondanks dat Estavana niet de moeder is van Damián lijken de twee in ieder geval wel goed met elkaar overweg te kunnen. Desondanks bleef het volgens Rafael enorm spannend om zijn zoon te vertellen dat hij een broertje of zusje krijgt. Zo vertelde de voetballer aan Shownieuws hoe zijn zoon reageerde op het vrolijke nieuws en ach, een betere reactie had het verliefde koppel niet kunnen krijgen.

Kijk maar mee:

Zoals gewoonlijk willen Rafael en Estavana niet veel kwijt over hun privéleven. Daarom is niet bekend hoe lang Estavana al zwanger is en wanneer de baby verwacht wordt.To be continued, dus! Wel hartstikke leuk: ze was (hoogstwaarschijnlijk!) al zwanger toen Beau Monde hen onlangs interviewde. Estavana’s droom om moeder te worden komt hiermee uit.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook