Hoera! Estavana en Rafael verwachten samen een kindje

Hoera! De (kinder)champagne en beschuit met muisjes worden volgend jaar op tafel gezet bij Rafael van der Vaart en Estav...

Hoera! De (kinder)champagne en beschuit met muisjes worden volgend jaar op tafel gezet bij Rafael van der Vaart en Estavana Polman, want de handbalster is in verwachting. Dat heeft het stel op Instagram laten weten.

Als een grote verrassing komt het niet, Estavana sprak in de Beau Monde van deze maand nog over haar kinderwens. De blondine gaf aan niet per se in het huwelijksbootje te willen stappen met Rafael, maar toen het onderwerp kinderen aangebroken werd was ze meteen een stuk enthousiaster. “Hoe ik de toekomst zie? Hopelijk word ik eens verkozen tot beste handbalster ter wereld, open ik na mijn carrière een eigen sportschool, woon ik dichter bij m’n familie en heb ik een paar kinderen,” zei ze toen. 

Estavana was toen stiekem al in verwachting, maar het was nog te pril om van de daken te schreeuwen. Nu mag het blijde nieuws eindelijk naar buiten worden gebracht! De handbalster maakt de zwangerschap bekend door een foto waarop Estavana en Rafael vier vingers opsteken te plaatsen. Over een aantal maanden heeft Damian er een broertje of zusje bij! 

Beeld: ANP

Laatste nieuws