6 beroemde vrouwen die meer verdienen dan hun man

Een Chanel tas krijgen is leuk, maar het is nog fantastischer als je die gewilde designertas zelf kan kopen. De tijd dat...

Lees ook

Een Chanel tas krijgen is leuk, maar het is nog fantastischer als je die gewilde designertas zelf kan kopen. De tijd dat mannen vanzelfsprekend het brood op de plank brengen is voorbij. Steeds meer vrouwen brengen meer geld in het laatje dan hun man – óók in Hollywood. Deze beroemde powervrouwen zijn de kostwinner en gebruiken hun eigen creditcard.

Anne Hathaway & Adam Schulman
Anne betaalt gewoon haar eigen parels en diamanten. Kan makkelijk als je rond de 15 miljoen dollar per jaar verdient. Adam is een acteur en heeft enkel kleine rolletjes gehad. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf, James Banks Design, waar hij high-end sieraden verkoopt.  

Keira Knightley & James Righton
Keira was naar eigen zeggen helemaal klaar met mannen uit Hollywood. Uiteindelijk bleek een doodnormale muzikant haar prins op het witte paard te zijn. James Righton heeft haar hart in ieder geval niet veroverd met dure cadeaus of luxe etentjes, hij verdient niet meer dan 5000 pond per jaar. Ter vergelijking: Keira’s bedrijf Kck Boo verdiende 4,1 miljoen pond in een jaar…

Jennifer Aniston & Justin Theroux
Toen Jennifer voor het eerst werd gespot met Justin, hadden weinig mensen van hem gehoord. Inmiddels gaat het een stuk beter met de carrière van de acteur, maar het is nog altijd zijn vrouw die het meeste geld binnen brengt. Jennifers vermogen wordt geschat op een 110 miljoen dollar. 

Gisele Bündchen & Tom Brady 
Zij is een topmodel, hij een sportman. Beide verdienen goed geld, maar Toms contract van 31,3 miljoen dollar kan niet op tegen het salarisstrookje van het best betaalde model ter wereld. Gisele is goed voor 47 miljoen dollar per jaar. 

Julia Roberts & Danny Moder
Voordat Julia haar huidige man leerde kennen, had ze relaties met grote sterren als Liam Neeson, Dylan McDermott en Kiefer Sutherland. Die bleken het toch niet voor haar te zijn, ze viel als een blok voor cameraman Danny. Het is de goedlachse actrice die al vanaf het begin de romantische diners moet betalen. Haar vermogen wordt geschat op 170 miljoen dollar. 

Oprah Winfrey & Stedman Graham
Oprah is al jaren gelukkig met haar Stedman. Hij is een succesvol schrijver en zakenman en verdient zo’n 10 miljoen dollar per jaar. Niet verkeerd, maar een groot verschil met het salaris van zijn vrouw. Oprah is een van de machtigste vrouwen van Amerika en heeft een vermogen van ongeveer 2,9 miljard dollar.  

Lees ook:

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook