Suri Cruise is nu een jonge meid en lijkt sprékend op Katie Holmes

Suri Cruise was op jonge leeftijd al een gewild doelwit voor de paparazzi. Het meisje er zelfs Razzie Award for Mos...

Lees ook

Suri Cruise was op jonge leeftijd al een gewild doelwit voor de paparazzi. Het meisje er zelfs Razzie Award for Most Tiresome Tabloid Targets voor. Maar de laatste jaren vernemen we weinig van de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes. 

Het leven van Suri is 180 graden gedraaid sinds Katie de volledige voogdij over haar heeft. Droeg ze voorheen enkel couturekleding en was ze hét stijlicoon voor kinderen, trekt ze nu ‘gewoon’ kleding aan die ze mooi vindt. Geen limousines en helikoptervluchten voor Suri, maar een doodnormale commerciële vlucht. De actrice wil dat haar dochter geen ander leven leidt dan andere kinderen. 

Katie heeft er daarom ook voor gezorgd dat haar dochter zoveel mogelijk werd afgeschermd van de media. De enige keer dat we Suri zien, is als Katie een foto van haar plaatst. En dat heeft ze gedaan, ter ere van haar 38ste verjaardag. Op de foto is te zien dat Suri een grote meid is geworden én als twee druppels water op haar moeder lijkt. Het is wel duidelijk waar de looks vandaan komen!

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook