9x de duurste celebrity scheidingen allertijden

Hollywoodscheidingen gaan er bijna nooit normaal aan toe. Er wordt met modder gegooid (Johnny Depp en Amber Heard), geru...

Lees ook

Hollywoodscheidingen gaan er bijna nooit normaal aan toe. Er wordt met modder gegooid (Johnny Depp en Amber Heard), geruzied over de voogdij (Brad Pitt en Angelina Jolie) en bakken met geld geëist (weer Johnny en Amber). Tegenwoordig zorgen de sterren er wel voor dat ze niet trouwen in gemeenschap van goederen, anders kan ze dat miljoenen kosten. Deze celebrity’s weten daar alles van en hebben de duurste Hollywoodscheidingen op hun naam staan… 

9. Donald Trump & Ivana Trump
Ivana hoefde haar rijkeluisleventje niet op te geven na haar scheiding, Donald stortte maar liefst 25 miljoen dollar op haar bankrekening na de scheiding. Voor de Amerikaanse president slechts een schijntje met zijn miljardenvermogen. 

8. Michael Douglas & Diandra Douglas
De acteur was 45 miljoen dollar lichter toen hij zijn handtekening onder de scheidingspapieren zette. Het leek er even op dat zijn scheiding van Catherine Zeta-Jones hem nog meer zou kosten, maar de twee zijn tóch weer bij elkaar gekomen. 

7. Phil Collins en Orianne Cevey
De twee gingen uit elkaar in 2008. De zanger moest zijn ex 47 miljoen dollar betalen. Heeft hij even geluk dat Easy lover nog steeds regelmatig voorbij komt op de radio… 

6. Paul McCartney en Heather Mills
Heather is er helemaal niet bekaaid vanaf gekomen. Ze ontving 48 miljoen dollar van de legendarische zanger. Een gigantisch bedrag voor slechts vier jaar huwelijk. 

5. Madonna en Guy Ritchie
Het is geen geheim dat de scheiding van de queen of pop en haar ex-man niet bepaald amicaal is gegaan. De zangeres moest tussen de 76 en 92 miljoen dollar aan haar ex betalen. Met dit mega bedrag is de kous helaas nog niet af, de twee streden dit jaar om de voogdij van zoon Rocco. 

4. Kevin Costner en Cindy Silva
De Amerikaanse acteur zal zijn tweede huwelijk niet snel vergeten. Hij was van 1978 tot 1994 getrouwd met Cindy. De scheiding kostte hem een bedrag van 80 miljoen dollar. 

3. Harrison Ford en Melissa Mathison
Melissa kan nog steeds bij Chanel en Gucci winkelen dankzij haar scheiding van Harrison. De steracteur moest zijn ex 85 miljoen dollar betalen. 

2. Steven Spielberg en Amy Irving
Stevens eerste huwelijk bleek al snel niet voor eeuwig te zijn. De wereldberoemde regisseur scheidde na vier jaar van zijn eerste vrouw. Daar kan Amy nu nog steeds de vruchten van plukken, zij werd er maar liefst 100 miljoen dollar rijker van. 

1. Mel Gibson en Robyn Moore Gibson
Toen Mel in het huwelijksbootje stapte met Robyn, dacht hij dat het voor eeuwig zou zijn. Vandaar dat er geen huwelijkse voorwaarden waren. Daar heeft de Hollywoodster ongetwijfeld veel spijt van, het huwelijk strandde na 28 jaar en dat kostte niet alleen veel verdriet, maar ook een godsvermogen. Hij moest zijn ex een historisch bedrag van 425 miljoen dollar betalen. 

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron, bron

Laatste nieuws

Zie ook