Grote zorgen om Adèle Bloemendaal

Volgende maand mag Adèle Bloemendaal 84 kaarsjes uitblazen. Maar of de comédienne dat redt, is n...

Lees ook

Volgende maand mag Adèle Bloemendaal 84 kaarsjes uitblazen. Maar of de comédienne dat redt, is nog niet zeker. Haar gezondheid is erg fragiel. Na haar hersenbloeding leek het beter te gaan, maar volgens De Telegraaf heeft Adèle deze maand twee keer in het ziekenhuis gelegen. 

De ellende houdt niet op voor de onvergetelijke diva. Ze heeft de afgelopen jaren vaker in een ziekenhuisbed gelegen dan haar lief is. Twee jaar geleden werd de actrice en zangeres getroffen door een zware beroerte. Daar is ze weer bovenop gekrabbeld, maar ze kwakkelt nog altijd met haar gezondheid. De Telegraaf meldt dat Adèle deze maand twee keer in het ziekenhuis heeft gelegen wegens een zware longontsteking. 

Vooral bij de eerste ziekenhuisopname was de diva er ernstig aan toe. Het zag er volgens een ingewijde ‘erg somber uit’ voor de comédienne. “Eigenlijk is het een wonder dat ze nu toch weer hier thuis is,” zegt de ingewijde die zelf heeft gezien hoe ziek Adèle. Het gaat weer een stuk beter met de BN’er, maar de grote zorgen blijven… 

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron: Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook