7 BN’ers die de liefde vonden in 2016

Nog een paar dagen en dan zwaaien we 2016 met bubbels en vuurwerk uit. Tijd om terug te blikken! Voor een aantal BN'ers...

Lees ook

Nog een paar dagen en dan zwaaien we 2016 met bubbels en vuurwerk uit. Tijd om terug te blikken! Voor een aantal BN’ers was het een jaar om nooit meer te vergeten. Een jaar dat in het teken stond van vlinders in de buik en knikkende knieën. De volgende BN’ers werden weer verliefd in 2016. 

1. Rafael van der Vaart
Zeg je Rafael, dan zeg je Estavana. De tortelduifjes zijn niet bij elkaar weg te slaan en wonen sinds kort samen in Denemarken. Maar de vonk sloeg pas een jaar geleden over. De voetballer kende de handbalster van televisie en schakelde een bekende in om te laten weten dat hij haar graag wilde leren kennen. De twee hadden een tijdje contact via de telefoon, er volgde een ontmoeting en de rest is geschiedenis. 

2. Patricia Paay
Het was nog maar net over met Maurice, of Patricia had alweer een nieuwe vriend aan de haak geslagen. En dit keer bleek het serieus te zijn. De twee waren in het verleden al op een aantal dates geweest, maar de vonk sloeg pas echt over toen Patricia’s relatie uit was. Een aantal maanden later ging hij op zijn knieën en vond zij haar trouwjurk in het programma ‘Say Yes To The Dress’. In januari vindt het trouwfeestje plaats.

3. Sylvie Meis
Niet alleen Rafael vond de liefde, ook Sylvie heeft weer kriebels in haar buik. Ze is als een blok gevallen voor de schatrijke zakenman Charbel Aouad. Sylvie’s nieuwe vlam woont in Dubai, dus ze kunnen elkaar niet zo vaak zien als ze zouden willen. De tortelduifjes hielden hun relatie aanvankelijk geheim, maar schreeuwden hun liefde dit jaar van de daken! 

4. Tim Douwsma
Ook Tim zweeg eerst over zijn nieuwe liefde, maar kon zich uiteindelijk niet beheersen. Na een relatie met Miss Universe Nederland Stephanie Tency, verloor de knappe BN’er zijn hart aan Miss Nederland. Tim en Jessie Jazz Vuijk zijn al een tijdje gelukkig met elkaar. Ze liepen elkaar vlak tegen het lijf vlak voordat zij vertrok naar de Filipijnen voor Expeditie Robinson. De prille relatie heeft de lange afstand en tijd overleefd!

5. Taeke Taekema
Business en pleasure gescheiden houden bleek moeilijk voor Taeke Takema en Airen Mylene. De twee deden mee aan Wie Is De Mol? en sindsdien is het raak. De relatie werd breed uitgemeten in de media. Het koppel woont sinds een tijdje samen. Taeke heeft eerder aangegeven een huwelijk niet uit te sluiten… 

6. Thomas Berge 
Het was een dubbel jaar voor Thomas. Hij ging uit elkaar met de moeder van zijn zoontje, maar vond al gauw de liefde. De zanger werd smoorverliefd op zangeres Cassidy Roeks. Inmiddels gaat Thomas weer goed om met Myrthe, die ook weer de liefde heeft gevonden. Eind goed, al goed!

7. Guus Meeuwis
In februari werd bekend dat Guus ging scheiden van zijn toenmalige vrouw voor wie hij ‘Het Is Een Nacht’ schreef. Een verdrietige periode. Maar na regen komt zonneschijn, de zanger viel afgelopen zomer als een blok voor Manon Meijers. Manon was de styliste van de BN’er en zo sloeg de vonk over. De styliste heeft onlangs aangegeven dat de relatie ‘heel goed’ gaat en ze samen Nieuwjaar vieren. 

Meer terugblikken op 2016 lees je in de nieuwe Beau Monde. Nu te koop in de winkel of te bestellen via deze link

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook