6x de prachtigste nummers van Barbara Straathof

De Nederlandse Adele, zo stond Barbara Straathof bekend. Gisterochtend zijn we een van de meest getalenteerde zangeresse...

Lees ook

De Nederlandse Adele, zo stond Barbara Straathof bekend. Gisterochtend zijn we een van de meest getalenteerde zangeressen verloren. De voormalig deelneemster van The Voice of Holland heeft de strijd tegen baarmoederhalskanker verloren. Ze werd slechts 41 jaar oud.

“Ze heeft tot het laatst gevochten om de ziekte te verslaan, maar heeft de ongelijke strijd helaas moeten opgeven. Barbara is overleden in het bijzijn van haar geliefde Chantal,” staat er in de verklaring van Barbara’s manager. In april werd bekend dat de zangeres ernstig ziek was. Ze heeft het helaas niet mogen redden. 

Een aantal BN’ers hebben Barbara geëerd met een bericht op social media. “Kerst is het feest van het licht maar voor mij is een van de mooiste lichtjes gedoofd en ook in mijn hart. Lieve Barbara rust zacht schat ik zal je nooit vergeten, je humor je heerlijke lach maar vooral je levensvreugde waar nu zo onterecht een einde aan komt,” schrijft Gordon. Ik ga je ongelofelijk missen! Heb een mooie vlucht…” laat Fred van Leer weten. 

Beau Monde eert Barbara met haar mooiste nummers: 

1. Make You Feel My Love

2. Skyfall

3. Fields of Gold

4. Cappuccino Memories

5. Holiday in Spain

6. On Our Way

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook