Zo vieren de BN’ers dit jaar kerst

Van gezellig met oma bij de open haard zitten tot jezelf opsluiten in de keuken (of het land ontvluchten): BN'ers hebben...

Lees ook

Van gezellig met oma bij de open haard zitten tot jezelf opsluiten in de keuken (of het land ontvluchten): BN’ers hebben zo hun eigen manieren om kerst te vieren. Aan Beau Monde vertellen ze wat hun plannen voor vandaag en morgen zijn.

Kerst is dé tijd van het jaar om samen met je familie te zijn en voor onze BN’ers is dat niet anders. Ze vertellen aan Beau Monde openhartig over hun plannen voor deze kerst. Welke gezellige dingen staan bij hen op het menu?

Anouk Smulders

“Kerstavond bij mijn ouders. Dat is traditie, samen naar de kerk gaan. En beschuit met muisjes. Dat gebeurde vroeger al bij mijn moeder thuis toen zij klein was: als Jezus wordt geboren eten we beschuit met muisjes. Gezellig bij de open haard.”

Georgina Verbaan

“Dit wordt de eerste kerst die Bram en ik al samenwonend gaan vieren. Verder denk ik dat ik kerst lekker ga doorbrengen met de mensen van wie ik hou.”

Jandino Asporaat

“Ik ga doen wat ik ieder jaar doe: koken. Ik kook altijd om twee redenen. Het is leuk om voor mensen te zorgen, dit jaar voor een mannetje of twintig. En ik vind het fijn om weg te zijn van iedereen. Het is mijn keuken, ik wil ook niet dat mensen komen kijken tijdens het koken.”

Froukje de Both

“Ik ben nog nooit in de winter naar een warm land geweest. Dat lijkt me wel wat. Zeker als er een kerstsfeer hangt.”

Marco Borsato

“Onze kerst bestaat uit heerlijk thuis zijn, veel grote tafels met lekker eten, familie en vrienden, kortom genieten. Bijna de hele familie is in december jarig, dus bij ons is het sowieso een feestmaand. En fijn, weer een keer in ons eigen land!”

Meer antwoorden? Je leest het terug in de nieuwste Beau Monde.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook