De 6 celebrity’s die weigeren om op te treden voor Donald Trump

Donald Trump mag dan wel vriend en vijand verbazen dat hij is verkozen tot de nieuwe president van Amerika, het betekent...

Lees ook

Donald Trump mag dan wel vriend en vijand verbazen dat hij is verkozen tot de nieuwe president van Amerika, het betekent niet dat hij veel mensen aan zijn kant heeft staan als het om de inauguratie gaat. Alsof het nog niet erg genoeg is dat bijna geen designer zijn vrouw Melania Trump wel kleden – quelle horreur! – is de crème de la crème onder de zangers en zangeressen echt niet te porren om voor Donald te gaan zingen.

Hoewel Donalds team doet alsof er niks aan het handje is, schijnt het er achter de schermen wel anders aan toe te gaan. Het ziet er naar uit dat ze met man en macht proberen om een goede ster te regelen voor zijn inauguratie, maar tot nu toe krijgen ze nul op rekest. De volgende celebs hebben namelijk een glasharde nee verkocht aan Donald.

1. Elton John

Er werd al geroddeld dat Elton John op zou komen draven, maar die geruchten werden meteen de kop ingedrukt door Eltons team. “Niets van waar. Hij treedt NIET op”, was het antwoord. Ouch.

2. Garth Brooks

Toen countryster Garth Brooks gevraagd werd of hij überhaupt zou optreden tijdens de inauguratie deed hij nogal vaag, maar uiteindelijk werd bevestigd dat hij hier ‘nee’ op zou zeggen.

3. Céline Dion

Een vriendje van Donald zou wel even bij Céline Dion polsen of ze te porren was om op te treden, maar ook hij werd afgewezen. Céline zit hier blijkbaar niet op te wachten.

4. Andrea Bocelli

Donalds team speelt vieze spelletjes door te beweren dat zij degenen zijn die Andrea Bocelli niet wilden hebben, terwijl het in werkelijkheid juist andersom zou zijn. Andrea zit niet te wachten op ‘bad press’. 

5. John Legend

Donald hoeft ook niet te rekenen op John Legend en zijn gouden keeltje en waarschijnlijk doen ze niet eens moeite om hem te vragen. Hij liet direct weten dat hij nooit zou optreden. Hij vertelt hoe creatieve mensen vrijzinnig denken en dat ze mensen die haat verkondigen niet tolereren. Verklaart meteen waarom nog niemand te porren is voor de klus: “Het is onwaarschijnlijk dat hij veel creatieve mensen heeft die met hem geassocieerd willen worden.”

6. KISS

TMZ probeerde het eens bij Gene Simmons. Zou KISS optreden tijdens de inauguratie? Hij antwoordt beleefd dat de band dan aan het toeren is door Europa, terwijl zijn familie blijft volhouden dat dit heus niet de enige reden is…

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Rawstory.com

Laatste nieuws

Zie ook