Zo ziet de ‘vergeten’ dochter van Charlie Sheen er nu uit

Charlie Sheen is de afgelopen jaren veel in de media verschenen. Zo werd hij onder andere beschuldigd van alcohol- en dr...

Charlie Sheen is de afgelopen jaren veel in de media verschenen. Zo werd hij onder andere beschuldigd van alcohol- en drugsmisbruik en huiselijk geweld. Naast alle schandalen is Charlie ook gewoon vader. Maar hoe is het eigenlijk met zijn mystery daughter Cassandra Estevez?

De acteur heeft in totaal vijf kinderen, waarvan Cassandra de oudste is. In vergelijking met zijn andere kinderen, wordt zijn oudste dochter maar zelden door de media gespot. De inmiddels 31-jarige Cassandra is dan ook een hoop veranderd. Naast dat ze nu een volwassen vrouw is, beviel ze in 2013 van dochtertje Luna. Voor de acteur was dit zijn eerste kleinkind en hij onthulde het heugelijke nieuws dan ook vol trots in de Late Show with David Letterman.

Inmiddels is ook zijn kleindochter vijf en scheelt ze slechts enkele jaren met zijn zoontjes Bob en Max, die hij met actrice Brooke Mueller kreeg. Hoewel papa Charlie continu in de media is, lijkt zijn dochter geen social media-liefhebber te zijn. De laatste foto’s zijn dan ook van 2013. Benieuwd hoe ze er uitziet? Klik dan hier.

Lees ook:

Beeld: Getty Images Via: Grazia.nl

Laatste nieuws