Zoveel kost het om een celebrity op je feestje uit te nodigen

Steeds meer Hollywoodsterren kiezen ervoor om op 31 december klokslag 12:00 uur niet de champagne te ontkurken met hun f...

Steeds meer Hollywoodsterren kiezen ervoor om op 31 december klokslag 12:00 uur niet de champagne te ontkurken met hun familie, maar in een nachtclub. De reden daarvoor? Niet dat ze geen familiemensen zijn, maar vooral omdat het zo ontzettend goed betaalt.

Want zeg eens zelf, voor 600.000 dollar (omgerekend een slordige 573.000 euro) het nieuwe jaar inluiden is toch een lucratieve deal. Zo verdienen zelfs de grootste sterren in Hollywood een leuk zakcentje bij. Lekker schnabbelen dus, daar houden socialites als Kim Kardashian en Paris Hilton wel van. Dit is wat zij verdienen.

Kim Kardashian $600.000

Voor een avondje feesten (lees: zitten in de VIP area) vangt onze Kim dus gewoon omgerekend ruim 573.000 euro. Daarvoor wil iedereen wel het nieuwe jaar inluiden in Las Vegas.

Paris en Nicky Hilton $500.000

Alleen opdagen bij een club leverde Paris Hilton niet zoveel op, maar samen met haar zus kan ze wel een halve miljoen op de factuur zetten. Daar willen zelfs de steenrijke zusjes wel hun bed voor uitkomen.

Britney Spears $350.000

Wil je het iets goedkoper aanpakken? Dan komt Britney Spears langs voor een whopping bedrag van $350.000. Tenminste, dat ving ze om het nieuwe jaar te vieren in de Pure Night Club. Niet verkeerd!

Weten wat Nicki Minaj, Toni Braxton en Pamela Anderson verdienen met een avondje losgaan (of nou ja, zitten) in de club? Je leest het nu in Beau Monde.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws