Leco van Zadelhoff over zijn fashion faux-pas: ‘What the fuck was I thinking?’

Beau Monde beauty director Leco van Zadelhoff staat niet heel vaak voor de camera, maar voor Beau Monde maakt hij een ui...

Lees ook

Beau Monde beauty director Leco van Zadelhoff staat niet heel vaak voor de camera, maar voor Beau Monde maakt hij een uitzondering. In de rubriek ‘Mooie man’ vertelt de stijlkoning alles over sexyness, Tom Ford en ijdelheid. Maar ook over zijn grootste fashion faux-pas met een flink prijskaartje.

Leco is een man die van de mooie dingen des levens houdt. Hij is gek op Saint Laurent (maar past alleen de geurkaarsen) en is zo’n liefhebber van Dsquared broeken dat hij er meteen drie koopt (want hij gaat echt niet bij de droogtrommel wachten tot z’n broek klaar is). Je begrijpt: hij heeft een garderobe vol A-merken waar je U tegen zegt. Maar heeft hij ook weleens een miskoop gedaan? Absoluut.

“Een kanariegeel bomberjack van Dolce & Gabbana – what the fuck was I thinking toen ik het in Milaan kocht? Het ding hangt al jaren in de kast, het kaartje er nog aan. Af en toe krijg ik een bevlieging, dan wil ik hippig doen. Strakke kleding is niet voor mij weggelegd. Ik ben goed geconserveerd, maar de spiegel liegt niet. Er komt een moment waarop je ziet waar je knap in bent en wat je beter kunt laten – in mijn geval zijn dat strakke shirts.”

Lees het hele interview nu in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: Bop Mulder voor Beau Monde

Laatste nieuws

Zie ook