André Hazes en nog 4 verslavingsgevoelige BN’ers

André Hazes heeft in Flair zijn hart gelucht. Hij vertelt niet alleen over hoe hij geen kerst vierde, maar ook da...

Lees ook

André Hazes heeft in Flair zijn hart gelucht. Hij vertelt niet alleen over hoe hij geen kerst vierde, maar ook dat Monique een belangrijke factor in zijn leven is als het om verslavingen gaat. Zo biecht hij op dat hij erg verslavingsgevoelig is.

Het niet bij één biertje kunnen houden, maar er meteen tien drinken. Een pakje sigaretten in één ruk oproken. Dat BN’ers ook maar mensen zijn blijkt wel weer. Zo zijn er verschillende BN’ers waarvan bekend is dat ze verslavingsgevoelig zijn, en daar is André Hazes er één van. Maar niet alleen André vindt het moeilijk om de rem te vinden, de volgende BN’ers hebben daar ook last van.

1. Hans van der Togt

Hans van der Togt was gék op drank. Ging er een fles wijn open? Dan moest ‘ie leeg ook. Maar niet alleen alcohol was een zwakte voor hem, ook heeft hij in het verleden flink geëxperimenteerd met drugs. En sigaretten? Die gingen er met veertig per dag doorheen. Hans heeft toegegeven dat hij nog steeds iedere dag een fles wijn koopt, maar hij lijkt het wel beter onder controle te hebben.

2. Linda de Mol

Ze is Nederlands bekendste presentatrice, heeft een vermogen waar je U tegen zegt (en schaamt zich ervoor) en is verslavingsgevoelig. Je zou het misschien niet denken, maar Linda de Mol loopt naar eigen zeggen het liefst met een grote boog om drank, drugs en gokhallen heen. “Als ik daaraan begin zit ik zo drie maanden in therapie.”

3. Arie Boomsma

Zijn broer kon niet van de drank en drugs afblijven, maar zelf heeft Arie Boomsma het ook moeilijk met verslavingen. Toen hij door zijn broer werd geïnterviewd voor het blad LEF deed Arie een boekje open over zijn leven. “In onrustige periodes trok ik de nachten in. Alcohol, drugs, vrouwen… Dan voelde ik die neiging tot ontsporen ook.”

4. Bonnie St. Claire

Waar Bonnie St. Claire was, was een glas wijn. In 2014 zei ze nog: “Ik laat de drank voor niemand staan en als dat betekent dat ik er over een jaar niet meer ben, dan is dat maar zo. Ik drink tot ik er dood bij neerval.” Vorig jaar gaf ze nog toe dat ze iedere dag geniet van een roseetje, hoe het nu gaat is niet bekend.

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Telegraaf.nl, AD.nl

Laatste nieuws

Zie ook