5 dingen die je moet weten over de nieuwe vriendin van Thijs Römer

Werden vorige week de geruchten over een vermoedelijke relatie met Igone de Jongh door Thijs Römer himself nog ontk...

Lees ook

Werden vorige week de geruchten over een vermoedelijke relatie met Igone de Jongh door Thijs Römer himself nog ontkracht, gisteren heeft hij plots laten weten dat de twee wél een setje zijn. Nu de liefde in de lucht hangt en Thijs dit jaar geen eenzame kerst tegemoet gaat is het hoog tijd om zijn nieuwe vlam iets beter te leren kennen. Hierbij vijf feiten over Igone.

Bij RTL Live wil Thijs Römer bevestigen dat hij – ondanks dat hij beweerde dat het niet zo was – toch zijn hart heeft verloren aan de bloedmooie Igone. De twee zijn sinds een paar weken officieel een setje en dat mag de hele wereld nu weten! Maar wie is deze vrouw?

1. Ze is eerste soliste bij Het Nationale Ballet

Ballet is een grote passie van Igone – en het is iets waar ze ontzettend goed in is. Zo mag zij zich eerste soliste noemen bij Het Nationale Ballet. Daar danst ze sinds 1997 voor, in 2003 promoveerde ze tot eerste soliste.

2. Igone werd nationaal bekend als jurylid van Dance, Dance, Dance

In de wereld van ballet mag ze dan een grote naam zijn, ze werd pas in heel Nederland bekend door het programma Dance, Dance, Dance. Daar nam Igone plaats in de jury om de dansende BN’ers te beoordelen.

3. Ze is eerder getrouwd geweest

Het gerucht gaat dat Igone nog getrouwd zou zijn toen ze met Thijs ging, maar de acteur wilde bij RTL Live benadrukken dat Igone en haar man al uit elkaar waren voordat zij iets met elkaar begonnen.

4. Igone is benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

Onlangs werd Igone benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw vanwege haar verpletterende dansprestaties en surprise, surprise: Thijs was aanwezig. RTL Boulevard wist het zeker, de twee hebben een relatie.

5. Ze heeft een zoon 

Met haar ex-man heeft Igone een zoon gekregen: de 6-jarige Hugo Gremillet. Omdat Igone met een Fransman getrouwd was is Hugo dus half Nederlands, half Frans.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook