Wil je zien: Monaco’s glamourkerst!

Prins Albert en prinses Charlene hebben dit jaar eens goed uitgepakt voor hun kerstkaart, die hierbij nu al de Beau Mond...

Lees ook

Prins Albert en prinses Charlene hebben dit jaar eens goed uitgepakt voor hun kerstkaart, die hierbij nu al de Beau Monde Award voor Beste Royal Glamour Kerst heeft gewonnen.

Waar te beginnen? Charlene draagt een gouden Ralph Lauren en Jimmy Choo’s en zit op een stoel die best voor een troon kan doorgaan. Op de grond van de Salon des Glaces lijken zeventien nertsjassen te liggen, waarvan we hopen dat het allemaal kunstbont is. De kerstboom is volmaakt gestyled. Prins Jacques staat op een koninklijk voetenbankje, prinses Gabriella is een kerstelfje met lakschoenen aan. Prins Albert heeft zowaar de verleiding weerstaan om een kersttrui aan te trekken. En op de achtergrond zweeft prinses Gracia als een soort serene engel en Ziet dat het Goed is. Qua stijl is het borderline Kardashian, maar dan koninklijk. Onbetwiste winner van de Royal Kerstkaarten Battle 2016, kijk zelf maar. 

© Paleis Princier

Volgens een bron op de set was het een gezellige shoot, waarbij prins Albert er zelf ook op los fotografeerde. De kinderen speelden met alles in de boom, tot en met het fruit toe. De foto’s zijn gemaakt op 3 december en de setting was aanzienlijk formeler dan die op de kerstkaart van vorig jaar, toen de Grimaldi’s  zich lieten fotograferen in hun buitenhuis Roc Agel:

© Paleis Princier

Meer over Monaco  

Openingsbeeld © Valery Hache / ANP

Laatste nieuws

Zie ook