Mariah Carey haalt uit: ‘Ik ken Madonna niet’

Mariah Carey en haar uitspraken: wat kun je daar toch van genieten. De diva laat weer eens zien dat ze de koningin onder...

Lees ook

Mariah Carey en haar uitspraken: wat kun je daar toch van genieten. De diva laat weer eens zien dat ze de koningin onder de sterren is en speelt samen met talkshowhost Andy Cohen het spel ‘Does she know her?!’.

We hoeven je vast niet veel uit te leggen over de eeuwenoude Mariah en J.Lo-discussie. Het internet is al jaren in de ban van de drama die tussen de twee popdiva’s speelt. In een heel ver verleden (ergens begin jaren 2000) deelde Mariah Carey, toen nog met een ranker figuur, mee dat ze Jennifer Lopez niet kende en zo werd een meme geboren. Nu, jaren later, heeft het internet het er nog steeds over.

Daarom vond talkshowhost Andy Cohen het des te leuker om Mariah op de hak te nemen en het spel Does she know her?! te spelen. Andy laat een reeks popsterren van nu voorbij komen en de glamourpoes vertelt of ze deze vrouwen kent. En shock horror: toen Madonna de revue passeerde beweerde Mariah dat ze haar dus helemaal niet kent. Quelle terrible!

Nu is het echter de vraag of Mariah met ‘niet kennen’ ‘nooit gesproken’ bedoelt, of dat ze niet van hun bestaan weet. Het fragment terugkijken is in ieder geval om te genieten. Kijk maar mee:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook