Queen geeft kerstcadeautjes aan George en Charlotte

Prins William reed gisteren als een brave huisvader in zijn Range Rover zijn gezin én zijn broer Harry naar de ke...

Lees ook

Prins William reed gisteren als een brave huisvader in zijn Range Rover zijn gezin én zijn broer Harry naar de kerstlunch van zijn oma, in Buckingham Palace.

De traditionele pre-kerstlunch is een familieaangelegenheid waarbij alle Windsors elkaar even onder niet al te formele omstandigheden zien. En dat was dit jaar extra welkom, omdat Kate en William de kerst bij de Middletons doorbrengen. De Queen, die door haar achterkleinkinderen prins George (3) en prinses Charlotte (19 maanden) ‘Gangan’ wordt genoemd, had cadeautjes voor de kleintjes.

Feestbeest 

© Max Mumby / Getty Images

Voor de lunch rukten meer dan vijftig familieleden uit, veel meer dan er kunnen logeren op Sandringham, waar Hare Majesteit de kerstdagen en de eerste maanden van 2017 doorbrengt. Verwacht wordt dat de Queen met prins Philip vandaag of morgen per trein naar Norfolk zal reizen, zoals ze dat ook de laatste jaren deed. De kerst viert ze dan ‘en petit comité’ met haar eigen kinderen Charles, Anne, Andrew en Edward. Ook prinses Eugenie, de jongste dochter van prins Edward, zal daar haar opwachting maken. En had, met het oog op een buitengewoon ingetogen weekend, nog even flink gefeest in het nachtleven. Voortaan even die stempel wegpoetsen voor je naar oma gaat, Eugie. 

Lees ook: 

Openingsbeeld: © Max Mumby / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook