‘God Jul’ van de Noorse royals!

Koning Harald en koningin Sonja van Noorwegen zijn met hun kerstwens helemaal on trend en verzamelden zich buiten rond d...

Koning Harald en koningin Sonja van Noorwegen zijn met hun kerstwens helemaal on trend en verzamelden zich buiten rond de vuurschaal voor hun jaarlijkse kerstkiekjes.

Harald en Sonja schaarden zich samen met kroonprins Haakon, kroonprinses Mette-Marit, prinses Ingrid Alexandra en prins Sverre bij het royal tuinhuisje van het koninklijk paleis in Oslo om wat gloeiende kooltjes. Daar werd wat gekeuveld rond de trendy buitenhangplek. Het zag er allemaal zalig knullig uit, alsof amateuracteurs een gezellige commercial voor vuurschalen aan het opnemen waren.

De catering bestond uit mandarijnen, gemberkoekjes (pepparkakor), glühwein en een soort moutdrankje. De hele familie zal bij de kerstdienst zijn in de Holmenkollen Kapel op Eerste Kerstdag en heeft daarna vrij. Geniet even mee van het sprankelende en vooral spontane fotomomentje van de Noren die je hierbij een ‘God Jul!’ wensen.

© Lise Aserud / ANP

 

© Lise Aserud / ANP

 

© Lise Aserud / ANP

 

© Lise Aserud / ANP

 

© Lise Aserud / ANP

 

© Lise Aserud / ANP

Meer over de Noorse Royals 

Openingsbeeld © Lise Aserud / ANP

Laatste nieuws