Waar kun je dit jaar Home Alone kijken?

Het is geen kerst als je Home Alone niet hebt gezien. De kerstfilm werd elk jaar uitgezonden op RTL4, een vaste traditie...

Lees ook

Het is geen kerst als je Home Alone niet hebt gezien. De kerstfilm werd elk jaar uitgezonden op RTL4, een vaste traditie die nooit meer leek te stoppen. Tot dit jaar. De zender heeft anno 2016 besloten om de populaire film niet meer uit te zenden. De grote vraag is nu: waar kun je de film wél kijken? 

Kerstbomen, kerstballen, kerstkransjes. Én Home Alone. De kerstfilm kijken is bij veel gezinnen een jaarlijkse traditie. Maar als het aan RTL ligt, moeten we Kevin McCallister en suffe inbrekers Harry en Marv dit jaar missen. De zender heeft, ondanks de prima kijkcijfers, besloten om de Home Alone-films niet meer uit te zenden. 

Andere films
Mocht je ook zin hebben in een andere film, dan kun je bij RTL 4 terecht Matilda van Roald Dahl en The hundred-foot journey, een film met Helen Mirren onder regie van Lasse Hallström.

Home Alone
Wil je dit jaar ook Home Alone kijken? Dan kun je gelukkig terecht bij Netflix! De eerste film van Home Alone kun je gewoon, met ondertiteling, via de streamingdienst kijken. 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook