Zien: Prins Harry zet Meghan Markle af op het vliegtuig

Prins Harry maakte zijn relatie met Meghan Markle een maand geleden wereldkundig. Het is duidelijk serieus, maar de twee...

Lees ook

Prins Harry maakte zijn relatie met Meghan Markle een maand geleden wereldkundig. Het is duidelijk serieus, maar de twee lopen niet te hard van stapel. Na een aantal romantische dagen in Londen, moest de prins afscheid nemen van zijn kersverse liefje. Vrijgezel is hij niet meer, maar de kerstdagen zal Harry toch echt alleen moeten doorkomen.  

De tortelduifjes kochten samen een kerstboom, deden kerstinkopen en woonden samen een theatervoorstelling bij. De Britse prins en de Amerikaanse actrice doen alles wat normale koppels ook doen. Enige verschil is dat de twee er maar een week voor hebben. Harry zette Meghan gisteravond af op luchthaven Heathrow in Londen. 

De prins ziet zijn vriendin pas na de kerstdagen, naar verluidt gaat hij een eenzame kerst tegemoet. Meghan viert kerst met haar familie in Californië. De prins wordt verwacht op koninklijk landgoed Sandringham, waar het jaarlijkse kerstdiner plaatsvindt. Prins Harry moet behalve zijn vriendin ook zijn broer missen. Prins William gaat dit jaar niet op bezoek bij de Queen, maar viert de kerstdagen bij de ouders van hertogin Kate. 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook