Gezellig: wandel even mee met prinses Estelle

Bij wijze van kerstkaart heeft kroonprinses Victoria een filmpje van haar gezin online gezet, waarin prins Daniel en zij...

Lees ook

Bij wijze van kerstkaart heeft kroonprinses Victoria een filmpje van haar gezin online gezet, waarin prins Daniel en zij aan de wandel zijn met prinses Estelle (4) en prins Oscar (9 maanden).

Prins Oscar ondergaat het allemaal vanuit zijn draagzak, legendarisch onaangedaan als altijd. Om heel eerlijk te zijn, maakt hij de indruk dat de vrije natuur hem gestolen kan worden. Prinses Estelle is, ook zoals gebruikelijk, the light of the party.

Er wordt gekwebbeld, er wordt met takken gesleept, er hangt een knuffel aan haar rugzak. Ze móet uiteraard over een boomstam, er wordt een fikkie gestookt en iets Zweeds geroosterd – kortom, een complete Nordic idylle. Tot en met de koninklijke schapenvachten die zomaar midden in het bos op boomstammen voor hen klaarliggen. It’s good to be royal. Hieronder vind je de gezellige kerstgroet van de Zwoyals, met een lekkere uitsmijter van Oscar!

Lees ook: 

Openingsbeeld: © Kungahuset.se

Laatste nieuws

Zie ook