Foto: Daphne Deckers zet tatoeage met dochter Emma

Daphne Deckers en dochter Emma hebben de liefde voor elkaar vereeuwigd. Moeder en dochter hebben samen een tatoeage late...

Lees ook

Daphne Deckers en dochter Emma hebben de liefde voor elkaar vereeuwigd. Moeder en dochter hebben samen een tatoeage laten zetten. Daphne op haar rug, Emma op haar rib. De allereerste voor de twee! De tatoeage heeft een bijzondere aanleiding én betekenis. 

Niks is zo sterk als de band tussen moeder en dochter. De presentatrice moet haar wederhelft binnenkort helaas missen, Emma verhuist naar Amerika om een opleiding te doen aan een toonaangevende toneelschool. Om tóch altijd bij elkaar te kunnen zijn, hebben moeder en dochter besloten om samen een tatoeage te laten zetten. 

Daphne en Emma kwamen op het idee om een mini-olifantje met een hartje als hoofdje te laten tatoeëren, gebaseerd op het kinderliedje ‘Olifantje in het bos, laat je mama’s staart niet los’. “En toen had ik dus een tatoeage, samen met Emma. Omdat ze gaat verhuizen naar Amerika,” schrijft de blondine bij de foto van het eindresultaat. 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook