Sylvie Meis showt haar waanzinnige lichaam in bikini

Laat het maar aan Sylvie Meis over om de verleidingen van de feestdagen te weerstaan. Dankzij een streng sportregime is...

Laat het maar aan Sylvie Meis over om de verleidingen van de feestdagen te weerstaan. Dankzij een streng sportregime is de diva te allen tijde klaar om in bikini te verschijnen. Dat komt goed uit, want de BN’er is op dit moment in het zonovergoten Dubai. Sylvie gooit hoge ogen met haar afgetrainde lijf in bikini. 

Met een eigen lingerielijn is het niet gek dat je altijd fit wilt zijn. Sylvie beschikt over een grote dosis discipline en staat meerdere keren per week in de sportschool om te werken aan haar lichaam. Aan Cosmopolitan verklapt ze dat ze haar workout regelmatig omgooit om constant het beste uit haar lichaam te halen. Ook laat de BN’er zich niet vaak verleiden door ongezond eten. 

Sylvie werkt hard voor haar afgetrainde lichaam en daarom heeft ze er geen problemen mee om haar strakke lijf in bikini te showen. Op de foto’s is duidelijk te zien dat de BN’er geniet van haar welverdiende vakantie. Het is niet bekend of de presentatrice vakantie viert met haar vriend Charbel, die in Dubai woont. 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws