Naar deze fashion designer werd het meest gezocht op Google

Celebrity designers werden dit jaar meer op de kaart gezet dan ooit. Van Rihanna tot Victoria Beckham: ze kwamen allemaa...

Lees ook

Celebrity designers werden dit jaar meer op de kaart gezet dan ooit. Van Rihanna tot Victoria Beckham: ze kwamen allemaal voorbij. Maar sommige ontwerpers schitterden dit jaar meer dan de anderen, maar niet per se om hun design skills…

Ontwerper Rachel Roy, die al bekend was met haar kledinglijn ‘RACHEL by Rachel Roy’ en haar huwelijk met rap mogul Damon Dash, stond dit jaar flink in de schijnwerpers na de release van Beyoncé’s Lemonade. Het album Lemonade bracht de nodige commotie met zich mee.

Zo zong Bey in het nummer Sorry onder andere over ‘Becky with the good hair’ en deze persoon hield de gemoederen flink bezig, want wie was die mysterieuze Becky nou?  Zo goed als elke celeb – van Rita Ora tot Kris Jenner passeren de revue – maar alle vingers wezen uiteindelijk tóch naar de 42-jarige Rachel, ondanks dat ze alle speculaties standvastig ontkende.

Daarom heeft zij de eerste plek in de lijst van ontwerpers die dit jaar het meest gegoogled werden bemachtigd, volgens Harpers Bazaar. Rachel had volgens insiders vrijwel meteen door dat Beyoncé over haar zong en besloot terug te slaan op Instagram. “Good hair, don’t care”, schreef ze bij een foto op het social media platform. Binnen no-time werd ze afgemaakt door de achterban van de zangeres, waarna ze haar Instagramaccount tijdelijk op privé heeft moeten zetten. 

Lees ook:

Beeld: iStock Via: Grazia.nl

Laatste nieuws

Zie ook