Prins Harry gaat ‘eenzame’ kerst tegemoet

Als we de Britse kranten mogen geloven gaat prins Harry een eenzame kerst tegemoet. En met eenzaam wordt bedoeld dat zij...

Lees ook

Als we de Britse kranten mogen geloven gaat prins Harry een eenzame kerst tegemoet. En met eenzaam wordt bedoeld dat zijn vriendin Meghan Markle zich dan aan de andere kant van de wereld bevindt en dat zijn broer William een grote afwezige is op Sandringham.

Christmas came early voor Harry toen Meghan afgelopen maandag vanaf Toronto naar Londen vloog om bij haar beau te zijn. Samen deden ze burgerlijke dingen – zo kochten ze een kerstboom – maar in Londen blijven tot na de feestdagen zit er niet in. Zolang Harry niet verloofd óf getrouwd is zit hij sowieso zonder partner aan het familie kerstdiner in Sandringham, dus in die zin verandert er niets, maar een vriendin die vervolgens de feestdagen in Californië doorbrengt zal ook niet helemaal ideaal zijn.

Daarnaast hebben de Cambridgejes voor de tweede keer besloten om aan te schuiven bij de Middletons, dus op nicht Zara en man Mike na moet Harry het doen zonder leeftijdsgenoten deze kerst. Misschien dat ze het opnieuw kunnen proberen op Oudejaarsavond? Meghan wordt per slot van rekening aan het begin van het nieuwe jaar weer verwacht op de set van Suits, dus veel vrije tijd zullen de twee de komende tijd waarschijnlijk niet hebben.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook